[30.1.2024]

TIEDOTE:
Asumisinfo on pian käytettävissä

Asumisinfo on pian käytettävissä. Hallituksen jäsenet, osakkaat ja asukkaat saavat lähiaikoina tunnukset palveluun kirjautumiseksi.

Asumisinfoa voi käyttää helposti tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Asumisinfossa on asumisen hyötytietoa kaikille taloyhtiön käyttäjille.

Asumisinfon sisältöä tulemme päivittämään jatkuvasti ja tavoitteena on rakentaa siitä taloyhtiön asioiden kattava tietopankki niin osakkaille, asukkaille kuin hallituksen jäsenille.


Käyttö puhelimessa

Sovellus toimii hyvin mobiilissa. Voit kätevästi lisätä ikonin puhelimen näytölle kuvakkeeksi alla olevien ohjeiden mukaan.

Android

Avaa selain ja mene osoitteeseen palvelu.asumisinfo.fi. Paina näytön alareunassa oikealla alhaalla "hampurilaisvalikko" auki ja valitse + Lisää sivu kohteeseen ja sen jälkeen Alkunäyttö ja Lisää, jolloin kuvake ilmestyy alkunäyttöön eli puhelimen työpöydälle. Jos haluat poistaa lisätyn kuvakkeen, niin pidä kuvaketta pitkään painettuna ja valitse Poista.

android 1android 2 android 3android 4

Apple

Avaa safari ja mene osoitteeseen palvelu.asumisinfo.fi. Paina näytön alareunassa keskimmäistä ikonia (neliö, jossa nuoli ylöspäin), valitse valikosta vaihtoehto "Lisää Koti-valikkoon", jonka jälkeen voit halutessasi muokata ikonin nimeä (oletuksena Asumisinfo) ja sen jälkeen oikealta ylhäältä painetaan Lisää, jolloin kuvake ilmestyy Koti-valikkoon eli puhelimen työpöydälle. Jos haluat poistaa lisätyn kuvakkeen, niin pidä kuvaketta pitkään painettuna ja valitse Poista kirjanmerkki. 

apple 1apple 2apple 3


Lisätietoja

Jukka Pohjola
050 329 3053
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.