Koronatiedote

TIEDOTE 8.10.2020

Kanta-Hämeessä koronavirustartuntojen määrä on noussut syksyllä nopeasti yli THL:n määrittelemän kiihtymisvaiheen rajan. Alueella on tällä hetkellä laaja etätyösuositus, joten olemme siirtyneet etätyöhön ja suljettuun toimistoympäristöön.

Ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse tai nettisivujemme kautta. Mikäli sinulla on tarve tavata yhteyshenkilöäsi kasvotusten, sovithan siitä etukäteen.
Toimimme koronaviruksen kanssa vastuullisesti THL:n ohjeiden mukaan ja samaa pyydämme asiakkailtamme.

Hyvää syksyä kaikesta huolimatta.

Lisätietoja

Jukka Pohjola

050 329 3053

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

TIEDOTE 7.7.2020

Koronavirusepidemia on rauhoittunut Suomessa ja viranomaiset ovat purkaneet rajoituksia. Koronavirustartuntojen torjunta on kuitenkin edelleen ajankohtaista ja tarpeellista.

THL suosittaa seuraavaa:

  • Huolehdi käsihygieniasta pesemällä kädet huolellisesti vedellä ja saippualla. Jos käsienpesu ei ole mahdollista, käytä käsihuuhdetta.
  • Vältä turhia lähikontakteja, suuria väkijoukkoja ja säilytä vähintään 1 - 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin.
  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita se heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yksi tai aivasta hihaan, älä käsiisi.
  • Hakeudu koronavirustestiin jos sinulla on vähänkään hengitystieinfektioon sopivia oireita.

Älä asioi toimistoissamme äläkä osallistu fyysisesti kokouksiin, tapaamisiin tai katselmuksiin sairaana.

Kokousten osalta on edelleen mahdollista osallistua ja vaikuttaa ilman fyysistä läsnäoloa. Ohjeet annamme kokouskutsujen yhteydessä.

Lisätietoja

Jukka Pohjola

050 329 3053

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

TIEDOTE 16.3.2020

Elämme poikkeuksellista aikaa, joka vaatii poikkeuksellisia toimia. Koronaviruksen takia olemme päättäneet epidemianaikaisista toiminnoistamme liittyen toimistoympäristöön ja kiinteistökäynteihin.

Lisäksi olemme päättäneet kokousjärjestelyistä vuoden 2020 varsinaisten yhtiökokousten osalta.

Toimistoympäristön osalta päätös on, että pidämme toistaiseksi toimistojemme ovet kiinni eli toimistoillamme ei voi toistaiseksi asioida fyysisesti. Meidät tavoittaa puhelimella ja sähköpostilla. Käytännönjärjestelyt esimerkiksi avaintenluovutuksiin sovitaan tapauskohtaisesti.

Kiinteistökäyntien osalta päätös on, että emme toistaiseksi järjestä emmekä osallistu katselmuksiin tai kiinteistökäynteihin.

Kokousjärjestelyiden osalta on tehty päätös, joka tiedotetaan asianomaisille eli hallituksen jäsenille ja osakkeenomistajille.


Lisätietoja

Jukka Pohjola

050 329 3053

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

____________________________________________________________________

 

TIEDOTE 13.3.2020

On ymmärrettävää, että moni ajattelee, että kannattaako kokouksiin tulla, koska riski saada koronatartunta on olemassa.

Hallitusten kokoukset pääsääntöisesti etänä

Hallitustyöskentelyn osalta kokouksia on hoidettu mahdollisuuksien mukaan etänä eli hallituksen jäsenet ovat saaneet tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen ja muut kokousasiakirjat sähköisesti allekirjoitettavaksi ja näihin liittyvät keskustelut on käyty puhelimitse ja/tai sähköpostitse ja kokous on kirjattu sähköpostikokoukseksi.

Kaikkien yhtiöiden osalta hallitusten kokouksia ei ole pidetty etänä, vaan alkuvuoden aikana kokouksia on pidetty myös perinteisesti eli fyysisesti istumalla.

Trendi on kuitenkin sellainen, että asioita käsitellään nykyään entistä enemmän sähköisesti, joten sähköposti- tai puhelinkokous ei ole pelkästään koronaviruksen mukanaan tuoma asia. Hallitustyö onkin vain harvoin kokouksissa istumista. Hallitustyöskentely on luonteeltaan vapaamuotoista, joten tällaiset järjestelyt on ollut helposti toteutettavissa.

Yhtiökokouksiin mahdollisuus kommentoida

Yhtiökokous on muodollisempi, mutta siihenkin tarjoamme vaihtoehtoja fyysisen osallistumisen sijaan.

13.3.2020 tietojen valossa järjestämme kokoukset normaalisti, mutta vältämme kättelyä ja kehotamme kaikkia hyvään käsihygieniaan. Kehotamme myös osakkaita jättämään kokouksen väliin, mikäli hän tuntee olonsa sairaaksi tai epäilee kuuluvansa riskiryhmään tai epäilee altistuneensa koronavirukselle.

Tarjoamme osakkaille mahdollisuutta kommentoida kokouksen esityslistaa ja päätösesityksiä etukäteen ja siten antaa oma mielipide esiin. Kommentointi tapahtuu isännöitsijätoimiston nettisivujen kautta lomakkeella. Kommentit huomioidaan kokouksessa päätöksiä tehdessä. Kommentointi on tarkoitettu erityisesti sellaisia osakkaita varten, jotka eivät osallistu fyysisesti kokoukseen, mutta kommentoida voi, vaikka aikoisi osallistua myös kokoukseen.

Kaikki kommentit luetaan ja käsitellään. Kommentit on annettava nimellä, jotta ne voidaan huomioida.

Jotta kommentti on merkitsevä mahdollisessa äänestystilanteessa, niin täytä lisäksi valtakirja, jossa valtuutat isännöitsijän edustamaan itseäsi kokouksessa.

Pöytäkirjat pääosin sähköisesti

Allekirjoitukset pöytäkirjoihin otamme pääsääntöisesti sähköisesti eli kokouksen jälkeen asianomaiset saavat sähköisen allekirjoituspyynnön.


Käy kommentoimassa yhtiökokousta

www.toimistopohjola.fi/kommentoi-yhtiokokousta


Osallistu yhtiökokoukseen puhelimitse

Lähetä kokousta edellisenä päivänä tekstiviestillä tai sähköpostilla allekirjoittaneelle puhelinnumerosi ja nimesi ja yhtiön nimi, mitä kokous koskee.
Sähköpostin otsikkokenttään teksti: puhelinkokous ja yhtiön nimi.

Olemme yhteydessä järjestelyistä.


Lisätietoja

Jukka Pohjola
050 329 3053
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.