Lasku lainaosuudesta

Tällä lomakkeella tilataan ajantasainen tieto lainaosuudesta tai lasku huoneistoon kohdistuvien lainaosuuksien poismaksamiseksi.

Huomaa, että osakas saa toimistoltamme veloituksetta tiedon huoneiston lainaosuuksista niiltä laskentapäiviltä, jotka ovat tiedusteluhetkellä valmiiksi laskettuna. Vain tiedosta, joka vaatii laskennan, veloitetaan palkkio (hinta esitetty lomakkeella).

Mikäli tarkoituksesi on maksaa lainaosuus pois (ja lopettaa rahoitusvastikkeen maksaminen), niin lainaosuuslaskuun lisätään lainaosuuslaskelman ja lainaosuuden poismaksamisen järjestelyiden palkkio (hinta esitetty lomakkeella) ja lisäksi pankin mahdollisesti perimä palkkio lainaosuuden maksamisen järjestelyistä pankin osalta. Pankin mahdollisesti perimän palkkion suuruus on tarkistettava tapauskohtaisesti.

Jos lainaosuus maksetaan pois ja samassa yhteydessä on tehty isännöitsijäntodistus, jota varten lainaosuus on jo laskettu, niin silloin ei veloiteta eri hintaa lainaosuuslaskelmasta, vaan se sisältyy isännöitsijäntodistuksen hintaan.

Lainaosuuslaskua ei ole aina mahdollista tehdä pyydetylle päivälle. Tällaisissa tapauksissa olemme yhteydessä maksajaan.