Tietoa yrityksestä

Toimintamme alkoi 31.8.1989, kun yrityksen perustaja Pekka Pohjola avasi isännöitsijätoimiston nykyiseen Hauhon Apteekkitalon kiinteistöön. Edelleen, lähes 30 vuotta myöhemmin, Hauhon toimistomme on samassa talossa, joskin eri tiloissa.

Yrityksemme kasvoi ensimmäisen kerran merkittävästi vuonna 2006, kun laajensimme toimintamme Hattulaan. 1.9.2006 avasimme toimiston Hattulan Säästöpankkitorilla ja 1.10.2009 lähtien Hattulan toimistomme on ollut nykyissä tiloissamme Parolan Pirssipuistossa.

Toinen merkittävä kasvumme tapahtui vuoden 2017 alusta, kun laajensimme toimintamme Kiinteistö M Kallosen kanssa tehdyn liiketoimintakaupan myötä Janakkalaan, jossa toimistomme Turengissa ja Tervakoskella ovat samoissa tiloissa, joissa Kiinteistö M Kallonen aiemmin toimi.

Isännöitsijätoimisto Pohjola Oy
Y-tunnus on 0760912-6

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): 003707609126
Välittäjä: Apix Messaging Oy
Välittäjän tunnus: 003723327487
Aineistomuoto: Finvoice

Postiosoite
Parolantie 56a, 13720 PAROLA

Yrityksemme vastuuvakuutusyhtiö on Op Vakuutus. Olemme Isännöintiliiton jäsenyritys.

Lisätiedot ja yhteydenotot: toimitusjohtaja Jukka Pohjola 050 329 3053.


Palvelumme

Isännöintipalvelut
Tarjoamme kattavasti ja nykyaikaisesti isännöintipalveluita asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille Hauholla, Hattulassa, Turengissa ja Tervakoskella. Isännöintityössä käytössämme on mm. seuraavat järjestelmät ja yhteydet kiinteistöhallinnointiin:
Isännöinti- ja huoltokirja, Unes Oy
Taloushallinto, ostolaskujen kierrätys ja maksuliikenne, Festum Software Oy
Laskujen sähköinen lähetys ja vastaanotto, Apix Messaging Oy

LKV-palvelut
Etelä-Suomen lääninhallituksen antama välitysliikkeen rekisteritunnus on 2001/KLU520A. Välitysliikkeen vastaavana hoitajana toimii Pekka Pohjola. Välityspalkkio on alkaen 4,09 % toteutuneesta kauppahinnasta. Vuokravälityspalkkio on 1 kuukauden vuokran määrä. Vuokrakohteen ylläpitopalvelu 68,20 euroa / vuosi, joka sisältää mm. vuokrankorotusilmoituksen, mahdollisen vuokrasopimuksen uusimisen ja laskujen toimittamisen vuokranmaksua varten.

Arviolausunnot
Kirjalliset osakehuoneistojen arviokirjat alkaen 310 euroa ja kiinteistöjen arviokirjat alkaen 434 euroa.

Kaupanvahvistus
Maakaaren säädösten mukaan kaupanvahvistajan on vahvistettava kiinteistökauppa kaikkien kauppakirjan allekirjoittajien läsnä ollessa. Kaupanvahvistuksesta perittävä maksu on kaupanvahvistaja-asetuksen mukaisesti 120 euroa / luovutus. Hämeenlinnan ja Hattulan alueella tehtävistä kaupoista emme veloita matkakuluja.

Hämeenlinnan Asunnot Oy
Hauho liittyi kuntaliitoksen myötä osaksi Hämeenlinnaa vuoden 2009 alusta lukien, jolloin isännöimämme Hauhon vuokrataloyhtiö fuusioitui osaksi Hämeenlinnan Asunnot Oy:tä. Hauhon toimistomme vastaa Hämeenlinnan Asunnot Oy:n palvelupisteestä Hauholla osoitteessa Hauhontie 19, 14700 HAUHO. Asuntohakemuksen vuokra-asuntoihin voit jättää myös meille. Lataa hakemus tästä.